نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد

جان کربی: واشنگتن نقشی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق نداشته است

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید اعلام کرد که واشنگتن نقشی در حمله رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق سوریه نداشته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 02
کد خبر: ۲۳۴۵۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ جان کربی سخنگو و هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در واشنگتن در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا آمریکا انتظار دارد ایران حمله در دمشق را تلافی کند؟ پاسخ داد: «من نمی‌توانم تصمیم گیری رهبر عالی ایران یا سپاه را پیش بینی کنم. اما خیلی صریح می‌گویم ما هیچ نقشی در حمله دمشق نداشتیم و به هیچ وجه بخشی از آن نبودیم.»

این سخنگوی دولت جو بایدن افزود: «بنابراین اظهارات وزیرخارجه ایران مبنی بر اینکه آمریکا باید مسولیت پذیر شود و ما را مقصر می‌داند، بی پایه و اساس است. ما مانند همیشه محافظت از نیرو‌های خود را بسیار جدی می‌گیریم. ما از نیرو‌ها و پایگاه‌های خود در عراق و سوریه محافظت خواهیم کرد.»

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس در پی این حمله رژیم اسرائیل نوشت: «‏در پی حمله تروریستی رژیم اسرائیل به ساختمان دیپلماتیک کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق و شهادت چند تن از مستشاران رسمی نظامی کشورمان، مقام سفارت سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا در ایران، ساعت ۰۰:۴۵ بامداد امروز (سه‌شنبه) توسط مدیرکل آمریکا به وزارت خارجه فراخوانده شد. در این احضار، ابعاد حمله تروریستی و جنایت رژیم اسرائیل تبیین و مسئولیت دولت آمریکا مورد تاکید قرار گرفت. پیام مهمی به دولت آمریکا به عنوان حامی رژیم صهیونیستی ارسال شد. آمریکا باید پاسخگو باشد.»

آنتونی بلینکن وزیر خارجه دولت دموکرات جو بایدن که در سفر اروپایی خود به فرانسه رفته است، در نشستی خبری در پاریس با حضور همتای فرانسوی خود درباره حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق سوریه گفت: ایالات متحده آمریکا در حال بدست آوردن جزئیات حمله به کنسولگری ایران در دمشق است.

بلینکن برغم جنگ طلبی اسرائیل به دلیل جبران شکست خود در عملیات هفتم اکتبر ۲۰۲۳ از سوی گروه‌های مقاومت فلسطین به ویژه حماس موسوم به «طوفان الاقصی» گفت: «ما متقاعد شده‌ایم که نه اسرائیل و نه طرف‌های دیگر نمی‌خواهند درگیری تشدید شود.» / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار